Tjänster

Tjänster

Kungsbacka Rör AB är inriktade på driftoptimeringar och energibesparingar för att minska kostnader och utsläpp hos våra kunder och utför allt inom vatten, värme och avlopp i Göteborg och kringliggande orter.

Stopp i avloppet? Vi hjälper till med alla typer av avloppsspolning.  Oavsett om det är stopp i WC, köksvasken eller golvbrunnen så hjälper vi dig snabbt och effektivt. Via vår jour står vi till din tjänst dygnets alla timmar och årets alla dagar.

  • Spolning av avlopp, (stopp, underhållspolning)
  • Filmning av avlopp (dokumentation och åtgärdsplan)
  • Slamsug (städning vid läckor)
  • Vi dammsuger upp vatten med en kraftig pump
  • Tömning av tankar
  • Renspolning av tankar
  • Renspolning av altaner, hus, klotter

Byta cirkulationspump i Göteborg

Vi kan hjälpa dig att byta cirkulationspump i Göteborg med omnejd, oavsett om den gamla har gått sönder eller om du vill skaffa ett mer energieffektivt alternativ. Moderna cirkulationspumpar använder nästan ingen el alls i jämförelse med en cirkulationspump från 70-talet. Du kan med vår hjälp snabbt och enkelt byta cirkulationspump. Det ger dig en betydligt lägre energikonsumtion och ser till att fastigheten blir mer energieffektiv. Tar du in vår hjälp kan du snabbt och effektivt få en ny cirkulationspump på plats som fungerar ordentligt. Vi utför arbetet på ett korrekt sätt och byter ut din pump mot ett nytt och modernt alternativ.

Vi utför effektivt rensningar i det större ledningsnätet och i enskilda installationer, sk slamsugning. Våra kunder är bl.a. fastighetsägare, kommuner, industrier och och privatpersoner.

Kungsbacka Rör AB utför allt inom vatten, värme och sanitet.

Med lång erfarenhet inom service så arbetar vi dagligen med förvaltare för olika fastigheter.

Vi utför även badrumsrenoveringar och rot arbeten.

Hör av dig till oss på

info@kungsbackaror.se

VVS-Konsult

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med och vilka VVS tjänster vi erbjuder som konsulter. Vi tar fram lösningar för både bostäder och olika arbetsmiljöer, stora som små projekt. Klicka på länken nedan.

VVC injustering

Få ett energioptimerat  VVC system med vår hjälp! Vi är en helhetsleverantör för värme och vattensystem och erbjuder smidiga serviceavtal!
Läs mer via länken nedan!

tjänster inom VVS - cirkulationspump med mera

Offert på kommande jobb? Kontakta oss idag.