Injustering

VVC system och injustering av värmesystem i Kungsbacka och Göteborg med omnejd

Vi hjälper dig med injustering av VVC system där vi justerar in ett korrekt flöde för att uppnå en fungerande och energieffektiv varmvattencirkulation.

Inom 10 sekunder ska brukaren ha tillgång till varmt vatten för att öka energieffektiviteten. Om detta inte fungerar innebär det att både vatten och energi går till spillo. Vi utför en injustering av VVC system i trakten kring Göteborg och Kungsbacka. Genom att vi justerar in ett korrekt flöde och tryck där vi uppnår en energieffektiv och fungerande varmvattencirkulation, innebär det att myndighetskraven blir uppfyllda.

Vi kan hjälpa dig med VVC och VVS system, se över hur de fungerar och optimera deras drift för ett mer energieffektivt resultat. Myndighetskraven på värmesystem och VVC hjälper vi dig att uppfylla. Vi kan självklart även hjälpa dig att byta ut äldre VVC ventiler om det skulle behövas. Att minska energiförbrukningen i en fastighet kan innebära stora besparingar för dig som kund. Det innebär även att du uppfyller de myndighetskrav som finns.

Vi är en helhetsleverantör med serviceavtal – Få ett energioptimerat VVS system

Har du idag inte ett fungerande tappvatten och VVC system som ger varmvatten när du förväntar dig, kan du kontakta oss. Vi hjälper dig både med VVC och VVS system samt alla former av värmesystem. Vi kan sköta injusteringen och se över hela systemet. Du kan minska energiförbrukningen och göra fastigheten mer energieffektiv. Vi ser även till att du uppfyller de myndighetskrav som finns gällande de olika systemen. Du sänker kostnaderna för fastigheten och ser även till att alla värmesystem fungerar på ett optimalt och effektivt sätt. En smart investering för framtiden.

Hör av dig till oss på info@kungsbackaror.se

Om ni vill veta mer vad vi kan erbjuda för tjänster som konsulter inom VVS läs mer via länken nedan.

VVS bild - kök

Offert på kommande jobb? Kontakta oss idag.