VVS

Din VVS konsult i Kungsbacka, Göteborg

Kungsbacka Rör AB är er VVS konsult i trakten kring Göteborg och där vi utgår från Kungsbacka. Vi finns för dig i hela regionen.

 

Vi kan hjälpa er med att:

  • Ta fram ekonomiska och energieffektiva VVS system
  • Åtgärda brister och reparera fel
  • Injustering av VVS-system för optimal effekt
  • Konstruera långsiktiga system som skapar en bra inomhusmiljö

Alla arbeten inom värme, ventilation och sanitet är sådant vi kan hjälpa dig med. Du kan med vår hjälp få ett VVS system som passar för just din  fastighet och som uppfyller både dina och myndigheternas krav. Vi har lång erfarenhet inom branschen och behörig personal för att säkerställa en 100%ig kundnöjdhet. Vi ser till att arbetet blir korrekt utfört och att allt fungerar som det ska. Vi hjälper dig med att få energieffektiva lösningar som bidrar till en bra inomhusmiljö.


Kungsbacka Rör AB är en VVS konsult som åtar sig både små och stora uppdrag inom VVS. Du kan vara säker på att du har valt en VVS konsult som alltid tar fram den bästa lösningen åt er. Oavsett vad ert behov är, kan du vara säker på att vi kan hjälpa dig att lösa det behovet på bästa sätt.

VVS konsulten som arbetar med dig som kund i fokus

Anlitar du oss på Kungsbacka Rör kan du vara säker på att vi arbetar med dig som kund i fokus och vi kan det här med VVS. Vi är en konsult att lita på helt enkelt. Vi fokuserar på att ge dig en lösning som uppfyller dina krav och behov på bästa sätt. Där vi fokuserar på att ge dig lösningen du behöver för att få en inomhusmiljö som både är bra och säker.

En auktoriserad VVS-partner

Givetvis är vi auktoriserade för att utföra alla former av VVS arbeten och vi är ständigt nyfikna och håller oss i framkant på utbildningar, nya rön och tekniker. Det är viktigt att DU som kund kan lita på att vi är ”rörmokare” som vet vad vi sysslar med. Branschlegitimationen fungerar som ett tydligt bevis på vår kompetens. Läs gärna mer på Säker Vattens hemsida gällande branschregler och auktorisation.

Kungsbacka rör, auktoriserat VVS företag

Hör av dig till oss på

info@kungsbackaror.se

Om ni vill veta mer vad vi kan erbjuda för tjänster inom Injustering kan ni klicka på länken nedan. Vi hjälper er med injusteringar av ditt VVC-system för en energieffektiv och kravspecificerad varmvattencirkulation i din fastighet.

VVS bild - kök

Offert på kommande jobb? Kontakta oss idag.