VVS

Din VVS konsult i Kungsbacka, Göteborg

Kungsbacka Rör AB är er VVS konsult i trakten kring Göteborg och Kungsbacka. Vi hjälper er att ta fram ekonomiska och energieffektiva VVS system. Åtgärdar brister, reparerar fel och konstruerar långsiktiga system som skapar en bra inomhusmiljö. Alla arbeten inom värme, ventilation och sanitet är sådant vi kan hjälpa dig med. Du kan med vår hjälp får ett VVS system som passar för fastigheten och som uppfyller både dina och myndigheternas krav. Vi ser till att arbetet blir korrekt utfört och att allt fungerar som det ska. Vi hjälper dig med att få energieffektiva lösningar som bidrar till en bra inomhusmiljö.

Kungsbacka Rör AB är en VVS konsult som åtar sig både små och stora uppdrag inom VVS. Du kan vara säker på att du har valt en VVS konsult som alltid tar fram den bästa lösningen åt er. Oavsett vad ert behov är, kan du vara säker på att vi kan hjälpa dig att lösa det behovet på bästa sätt.

VVS konsulten som arbetar med dig som kund i fokus

Anlitar du oss på Kungsbacka Rör kan du vara säker på att vi arbetar med dig som kund i fokus och vi kan det här med VVS. Vi är en konsult att lita på. Vi fokuserar på att ge dig en lösning som uppfyller dina krav och behov på bästa sätt. Där vi fokuserar på att ge dig lösningen du behöver för att få en inomhusmiljö som både är bra och säker. Givetvis är vi auktoriserade för att utföra alla former av VVS arbeten och vi är ständigt nyfikna och håller oss i framkant på utbildningar, nya rön och tekniker.

Hör av dig till oss på

info@kungsbackaror.se

Om ni vill veta mer vad vi kan erbjuda för tjänster inom Injustering kan ni klicka på…

Offert på kommande jobb? Kontakta oss idag.